GOSA Fietstreffen

Fietstocht via knooppunten naar Tongerlo, ieder afdeling in eigen bubbel op eigen tempo ...

Locatie

Maaseik 3680 geen vanuit afdeling

Vertrek in de voormiddag in goed gezelschap vanuit jouw afdeling of samen met één of meerdere buurtafdelingen via een fijne fietstocht naar De Bongerd, fietscafé te Tongerlo. Afspraak voor iedereen – hoe je ook komt: Schrijf je nu in om op dinsdag 14 juni coronaproof mee te fietsen. Je fietst in je bubbel of met je afdeling een route van ongeveer 50 km. De fietstocht verloopt tussen 9u en 16u30. Onderweg zijn er stops waar je kan eten en drinken. In De Bongerd in Tongerlo op het terras krijg je tussen 11.00 en 16.00 "soep met brood" of "koffie met taart" aangeboden, inbegrepen in deelnameprijs, evenals de verzekering. Na inschrijving bezorgen we jou de routes. Je kan instappen op de plek naar keuze, bvb. dichtst bij je woonplaats. Route 1: Reppel, Grote Brogel, Ellikom, Wijshagen, Neerglabbeek, Opitter, Tongerlo en terug. Route 2: Neeroeteren, Maaseik, Ophoven, Kessenich, Kinrooi, Tongerlo, Neerglabbeek, Opoeteren, Neeroeteren.

Praktisch

Doelgroep
Senioren
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.00

Geef je naam en aantal deelnemers door aan gosamaaseik@gmail.com en stort 7 euro (9 euro voor niet-leden) per deelnemer voor soep met broodjes, stort 3,50 euro (5 euro voor niet leden) per deelnemer voor taart en koffie/thee op rekeningnummer BE62 2350 2074 3561 van Gezinsbond vzw GOSA

Inschrijven

inschrijven voor 10 juni 2022

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

DIGITALE BONNENBOEK LIMBURG

Wat jij kan? Gezinnen worden er beter van!

Vrijwilligers van de Gezinsbond zetten zich met veel talent, plezier en goesting in voor gezinnen. Wil jij ook graag de handen uit de mouwen steken, maar weet je niet goed hoe? Doe onze test en ontdek welk talent jij kan inzetten!

 

Meer activiteiten

Do Jun 02
Locatie

Lanklaar

Ma Jun 06
Locatie

Grote-Brogel

Di Jun 07
Locatie

Vlaanderen en Brussel